Откријте голем број на удобни сместувања во Куманово. Без разлика дали сте буџетски патник или барате луксуз, нашиот избор на хотели и хостели одговара на секоја желба.

Хостел Нама

 • Адреса: Плоштад Маршал Тито, Куманово
 • Телефон: 389 70 366 244

Хотел Сателит

 • Адреса: Улица 2, бр.1, населба Карпош, Куманово
 • Телефон: 389 31 475 999
 • Интернет страна: www.satelit.com.mk

Откријте го луксузот со хотелот Сателит, кој нуди 40 соби и апартмани:

 • 8 дупли соби (француски лежај)
 • 22 дупли соби (оделни кревети)
 • 2 единечни соби
 • 6 апартмани
 • 2 луксузни апартмани

Со вкупен капацитет од 96 кревети, гостите уживаат во деноноќниот паркинг и бесплатен пристап до надворешниот базен. Во хотелскиот комплекс е сместена и 24-часовна бензинска пумпа опремена со сите видови гориво и ТНГ.

Хотел Бела Дона

 • Адреса: Улица Бранко Богдански Гуцман, Бр.17, Куманово
 • Телефон: +389 (0) 31 430 434

Погодно лоциран на 1 км од центарот на градот, Хотел Бела Дона нуди прекрасен престој со:

 • 7 дупли соби
 • 2 апартмани

Сите соби се опремени со модерни удобности, вклучувајќи клима, кабловска телевизија, телефон, интернет, мини барови и балкони. Хотелот обезбедува назначен паркинг и располага со ресторан на лице место за незаборавно јадење.

Хостел Асторија Лукс

 • Адреса: 28 Козјачка, 1300 Куманово, Северна Македонија

Потопете се во одржливиот луксуз во Асторија Лукс:

 • Сезонски надворешен базен
 • Приватен влез
 • Климатизирани соби
 • Бесплатен приватен паркинг и WiFi
 • Добро опремена кујна
 • Балкон со надворешна трпезарија и поглед на базен

Секоја соба е смислено дизајнирана со тераса, ТВ со рамен екран и модерна бања. Гостите можат да се релаксираат во градината и да уживаат во живописната околина.

Изберете сместување кое одговара на вашите преференции и направете го вашиот престој во Куманово незаборавен!