Сместување

Хотели и друго сместување

Хотел Мимоза

Хотел Мимоза се наоѓа на 2 км од центарот на градот во населбата Гоце Делчев, 100 метри од патот за Свети Николе и Кумановска Бања.
Хотел Мимоза нуди можност да уживате во целосен комфорт и домашен амбиент. Нашата кујна располага со врвни мајстори подготвени да се сретнат со вашиот вкус.

Никшичка, бб, Куманово
+389 (0) 31 451 112
+389 (0) 31 413 232

ФБ профил


Хотел Бела Дона

Хотелот Бела Дона се наоѓа на 1 км од центарот на градот, на патот за Свети Николе.
Гостите можат да се сместат во една од седум двокреветни соби или два стан апартмани. Сите соби се опремени со клима уред, кабелска ТВ, телефон, интернет, минибар, модерни бањи и балкони.
Располага и со означени паркинг места за гостите во хотелот и ресторанот.

Бранко Богдански Гуцман, Бр. 17, Куманово
+389 (0) 31 430 434

ФБ профил


Хотел Сателит

Хотелскиот капацитет располага со 40 луксузно опремени соби од кои:
– 8 двокреветни соби (француски кревет)
– 22 двокреветни соби (одвоени кревети)
– 2 еднокреветни соби
– 6 апартмани
– 2 лукс апартмани
Хотелскиот капацитет е со вкупно 96 легла. На гостите им е обезбеден деноноќен паркинг простор, бесплатно користење на отворен базен. Во склоп на хотелскиот комплекс се наоѓа и бензинската пумпа Сателит која располага со сите видови на горива и Т.Н.Г. која работи 24 часа.

www.satelit.com.mk


Скорешни коментари
  Архиви
  Категории
  • Без категории
  Latest Posts
  Event Search

  You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

  Ads